Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

LS Aš SkiPatrol - Re: wau

Díky za vyjádření, ale technika je opravdu nevyzpytatelná. Mockrát děkujume za podporu a pochopení.

host - Slavnostní zahájení

Dnešek se vám opravdu" povedl",zvláště po těch přípravách.Fakt super!?!

LS Aš SkiPatrol - Re: Slavnostní zahájení

Opravdu "díky"
PS: Ne vždy svítí sluníčko

Martin - provozní doba

Chtěl bych se jen zeptat zda se nějak změní provozní doba po spuštění nově postaveného vleku na trojce. Vyhovuje mi spíše dopolední lyžování a kromě Aše mají všechny sjezdovky v okolí denně od 9 hod.

Tomáš - Nový vlek

Dobrý den, ve foto odkazech píšete, že jste včera splnili předpsané záběhové hodiny lana a že je potřeba dokončit nějaké detaily.

Kdy tedy počítáte se spuštěním nového vleku?

Předem díky

LS Aš SkiPatrol - Re: Nový vlek

V pátek 7.ledna proběhne bezpodmínečná revize vleku.Následně musí být vystaveno povolení k jeho provozování drážním úřadem. Předpokládáme,že by mohlo být během příštího týdne vystaveno.Nutné detaily vleku byly v průběhu týdne dokončeny a je tedy pro dnešní revizi připravený.Pokud půjde vše bez problémů,mohli bychom ho rozjet příští víkend.Po revizi budeme vědět více.Termín sdělíme na hlavní stránce našich stránek.

Tomáš - Re: Re: Nový vlek

Díky za informace :-)

Martin Kejř - Poděkování

Zdravím. Moc díky za přístup k dětem, které začínají s lyžováním a vlekem. Vynikající. Moc dík a vše nej do Nového roku. Kejř M.

LS Aš SkiPatrol - Re: Poděkování

Díky.

IVAN - Lyžovačka bez čekání

NABÍZÍME SUPER LYŽOVAČKU BEZ DLOUHÉHO ČEKÁNÍ NA VLEK, no tento popis mi moc nesedí, pokaždé co jsem jezdil na sjezdovce, tak byla fronta až po konec zábradlí, což mě dosti mrzelo. Už by to chtělo mít funkční druhý vlek, aby se ty fronty alespoň částečně zredukovaly.

LS Aš SkiPatrol - Re: Lyžovačka bez čekání

Děkujeme za trefné upozornění.
Na dalším vleku skutečně pracujeme. :-)
Dále bych to nekomentoval.

LS Aš SkiPatrol - RE: Boule , snowpark

Oba podněty bereme na vědomí a děkujeme za ně.Vlastně spolu úzce souvisí.Ty nádherné boule jsou zásobou sněhu,který musí být ještě rozhrnut na sjezdovku a z části pro zhotovení nějakých skoků v části snowparku.V současné době všekeré síly soustředíme na práce dokončení nového vleku a sjezdovky č.3

-) - nový vlek

kdy myslíte, že bude nový vlek spuštěn? díky

balsis - snowpark

měli bychom dotaz jestli byjste mohli po vedlejší straně udělat menší snowpark

Tom - Boule

Chci Vám jenom sdělit ,že jak po zasněžovnání vznikli ty velké boule,tak to je super.Sjezdovka je hned zábavnější a neni nudná jako předtím kde byla jenom rovná plocha.:)

Michal - kameny

U dojezdu k vleku byly kameny. Nově ošetřená skluznice po 4 hodinách odpoledního ježdění je KO. Nemyslím si že budu jediný. Taková lyžovačka mi za to nestojí. Chtělo by to sledovat situaci a doplňovat sníh.

Tomáš - Re: kameny

souhlasím s Michalem - my po nedělním 3 hod. ježdění máme skluznici také v čoudu :-( - a odpověď na mou otázku od vlekařů, proč kameny nezaházejí?, neberu - odpověď totiž zněla: zasněžíme v noci! - ale to už nám skluznici přeci nevrátí!!!! - by byl tak veliký problém zaházet kameny lopatami sněhu?

Tom - Re: Re: kameny

Fiflenky!! když víte že tam ty kameny jsou a víte že vám to ničí skluznice,tak proč po nich jezdíte!A pak si tady stěžujete!

Tomáš - Re: Re: Re: kameny

nebyla jiná možnost, než přes kameny přejet, je vidět, že jsi tam nebyl :-D

Tom - Re:

TAk proč jsi tady stěžuješ na to o čem víš že ti ničí skluznici apřesto přes to jezdíš to nemá logiku !