Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

David.E - sjezdovka

Miluju sjezdovku :)))))

super - (dvoják)

Ten dvojitý skok je hodně dobrý:)

Skipatrol - RE: jarní prázdniny

O jarních prázdninách bude provozní doba určitě upravena.Informace bude zveřejněna na našich stránkách.Předpokládáme víkendový režim.

Karel - jarní prázdniny

Nechystáte změnu provozní doby o jarních prázdninách...???
děkuji

Lenka Hannsmannová - Lyžařský výcvik Kamenka

Chtěla bych moc poděkovat všem, kteří nám pomáhali a starali se o nás na lyžařském výcviku, p.Votrubcovi,Kudrhaltovi, Němcovi a Brožům a dalším. Někdy je to práce namáhavá. Servis byl dokonalý, sjezdovka upravená, zázemí připravené. Prožili jsme s dětma 5 nádherných dní na naší sjezdovce. Snad se děti něco naučily, zažily a prožily. Vypadaly spokojené. Možná se i vrátí a začnou opravdu lyžovat. Myslím, že je to super svah na lyžařský výcik s ochotnou obsluhou. Díky.

Jana - Vlek

Se vším jsme u Vás byli maximálně spokojení, jen našemu pětiletému synovi se rychlost vleku zdála příliš rychlá a vždy po nástupu poskočí, což jej velmi odrazuje a jezdíme raději na vleky, kde nám ho zpomalí alespoň při nástupu.

Tru3 - Snowpark

http://www.sportprofi.cz/snowpark/boys/# zde by jste se mohli trochu inspirovat :) věřím že to je i pro vaše dobro :) když tam bude "menší" snowpark omladina bude jezdit čím dál víc =)) ze začátku přijdou 2,3,4 a postupně budou tahat své kamarády (když to bude stát za to) :)) takže GL =) kdyby jste chtěli někdy stavit nějaké skoky apod... a potřbeovali pomoc :) sačí se ozvat v podnětech nebo na hlavní stránce:) a já dorazim i s přáteli :) :D :)

R+I+B, Beroun - poděkování

Výborné lyžování pro rodiny s malými dětmi, s takovým ochotným a obětavým:) přístupem vlekařů k dětem jsme se ještě nesetkali.

Lyžařské středisko Aš - RE:Vlek

Předně děkujeme za přízeň a Váš podnět.
Zpomalování vleku se děje nárůstem klientely, která přijíždí do Aše lyžovat poprvé a je zde pro ně hodně nového. Bohužel metoda hozeného neplavce do vody nefunguje - pro představu, rychlost standardních lyžařských vleků je 2,5 m/s , ale náš vlek TATRAPOMA jezdí rychlostí 3,8 m/s. Zkušený lyžař vyšší rychlost ocení, protože tím roste přepravní kapacita a má pocit, že je na vrchu velmi rychle, o to těžší to mají začátečníci, kteří v případě pádu za této rychlosti mohou přijít k úrazu. Snažíme se zpomalování vleku minimalizovat na okamžik nástupu.

Skipatrol - RE:Snowpark

Skoky jsme včera v mezích možností trochu upravili.Snad to bude vyhovovat.Co se týká zábradlí.Díky za upozornění na zábradlí na sjezdovce č.2.Je nebezpečné a bude zdemontováno.Pro příští rok se pokusíme nějakou přakážku zajistit.Vůbec není problém cokoliv svařit,ale problém je mít patřičné doklady.Z toho vyplývá,že můžeme instalovat pouze certifikovaný výrobek. :-(

František K. - Vlek

Dobrý den, jsem letitý lyřaž a ašskou sjezdovku navštěvuji velice rád a navštěvuji ji i s rodinou velmi často. Ovšem docela mě odrazuje neustálé zpomalování vleku, chápu, že se snažíte pomoci lidem, kteří se lyžovat teprve učí, což oceňuji, ale člověk se nejlépe naučí plavat, když ho hodíte do vody, to samé je i s lyžováním. Takže nešlo by s tím zpomalováním něco udělat? Myslím si, že to odrazuje spoustu lidí, tvoří se větší fronta a cesta nahoru trvá o mnoho déle. Děkuji za odpověď. Fanda

Pavla - Foto

Zdravím a chválím celou partu ašských nadšenců za skvělou přípravu a provoz lyžařského střediska. Jsem z Chebu a docela jsem si zvykla koukat na aktuální fota, která přibývala každý den, moje otázka zní: Proč zmizel odkaz na "rajče", popř. zda by bylo možné napsat či uvést, kde se odkaz nachází a nejlépe (nejen dle mého názoru) ho vrátit zpět?" Jinak jsme s rodinou velmi spokojeni s poskytovanými službami. SUPER a díky

SNowpark - SNowpark

SOUHLASÍM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jelínek Tomáš - SNowpark

Určitě by to ještě chtělo nějakou tu bednu nebo zábradlý..zabradlý je na sjezdovce č.2 ale to je na lyže nebo snowboard strašně úzký..chtělo by to svařit třebas dvě tlustší trubky k sobě.....

Jelínek Tomáš - SNowpark

Zdarvim Vás..vybudování snowparku není podle mě moc složíté akor když je k dospizicio rolba.chce to jenom navést hodně sněhu a bud pomocí lopat nebo rolby to dodělat...chtělo by to alespon dva metry vysokou hromadu na jump ale aby byl také alespon ty 2 metry široký a minimálně 3,5 dlouhý pro pohodlý odraz případně i rotaci.K tomu je velmi důležitý dopad který by měl být o dost větší než samotný Jump! meti dopadem a jumpem by mohla být klidně díra aby málý děti z toho skoku měli respekt a nejezdili na něj..ta díra by klidně mohla být 4 dlouháá,přece jenom rozject se na to dá!Doufám že stímto apson něco málo uděláte.Go snowboarding:)

Jana - děkujeme

Lyžování je perfektní, svařáček chutná, děkujeme vlekařům za to, že jsou tak příjemní a ochotní pomáhat jak při nastupování tak i vystupování z vleku a že se snaží chránit naši bezpečnost na sjezdovce. Jen tak dál.

Martina - školička

Školička funguje o víkendech 9-12,1-16h.Cena je 260kč v ceně je teplý čajík a sušenka.Naše malá byla poprvé 16.1 a dnes 17,chtěla zase a už jezdí sama i na vleku.Instruktoři a provozovatel jsou fakt machři a mají úžasný přístup k dětem.Do školičky se objednávat nemusíte,stačí když dorazíte:-) Hezký den Martina

SkiPatrol - RE: školička lyžování

Lyžařské středisko Aš neprovozuje dětskou sjezdovku s malým vlekem ani dětskou školičku.
Požadované informace získáte od jejího provozovatele na tel.č.603 499 807

Katka - školička lyžování

Nedočetla jsem se, kdy probíhá a ceník školičky lyžování? Je kapacitně omazená? Je třeba se objednávat? Můžete na stránce poskytnout tyto informace, popř. i pár fotek z průběhu výcviku.
Díky K.

Alena - školička

Dobrý den, chtěla bych se zeptat,zda je na dětské sjezdovce otevřená školička lyžování vč.provozní doby. moc díky