Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

SkiPatrol - Re: "volná" sobotní hodina

Děkujeme za podnět.
Ta hodina skutečně slouží k případným opravám a údržbě vleků.( i když nás nevidíte )
Samozřejmě i k odpočinku vlekařů. Celý náš personál jsou zaměstnaní chlapi a vlekaření berou jako hobby. Snažíme se o udržení snad pro Vás akceptovatelných cen. Každé další rozšířeni služeb by znamenal zcela logické jejich navýšení. To nechceme.

Ski schule - Pecka

Zdravím, koukám a nestačím se divit jak to v Aši valíte. Vlekaři super a co předvádí Lyžařská školička, klobouk dolů. Chodíme do areálu často a stále sledujeme stejný obrázek, úsměv na rtech, plné nasazení jak s prckama tak i dospěláky. Můžeme porovnávat i z jiných koutů a jste všichni naprosto úžasní. Jen tak dál, Vaši příznivci.

SkiPatrol - Re: Pecka

Nic jiného se nedá dodat. Děkujeme.
Snažíme se lyžařský potěr neodradit.

Kejřák - Poděkování

Tímto chci poděkovat chlapům na vleku, kteří se věnovali žákům Okružky a Kamenky během LVK a tím přispěli ke zdárnému průběhu zimního lyžařského kursu. Díky. Kejřák.

SkiPatrol - Re: Poděkování

Přesně proto to děláme.
Vždyť to víš. :-)

Jelínková - Pochvala

Dobrý den, chtěla bych touto cestou, poděkovat celé Vaší partě za Vaši práci a úsilí, které vynakládáte proto, aby jsme si my lyžaři mohli zalyžovat. Tuto sezónu jsme byli lyžovat již několikrát i přes nepřízeň počasí. Vždy jsme se setkali s ochotou a dobrou náladou vlekařů, kteří mají moc pěkný přístup k malým dětem. Všem nám to lyžovaní zpříjemňují a malé děti neodradí. Takže ještě jednou velký dík.

SkiPatrol - Re: Pochvala

Děkujeme jménem našich vlekařů.

Lufťáci - Kopyta

Moc děkujeme za úžasnou lyžovačku, kterou jsme si mohli užít v sobotu večer a to i díky velmi milým a vstřícným vlekařům.

SkiPatrol - Re: Kopyta

Děkujeme

Lyžařka z Teplic - Zasněžování

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na postup zasněžování a následnou úpravu sněhu na sjezdovkách. Pořád se nemůžu zbavit pocitu, že se to u nás na Bouřňáku dělá jaksi podivně. Mluvím o sjezdovce Slalomák. Nastříkají se obrovské kopce sněhu a ty se musejí prý nechat min. týden mrznout aniž by na ně někdo šáhnul. Potom se to nějakým záhadným způsobem rozbíjí a rozhrnuje na sjezdovku. takže v podstatě nemáte 14 dní na čem jezdit. Pokud napadne přírodní sníh (bylo ho na začátku prosince min 30 - 35 cm), tak se také nechal bez povšimnutí, protože se to prý rolbou nedá upravit bez toho, aby by se dostali až na hlínu. co. Tahle mi to bylo řečeno, že je to jediný správný způsob úpravy. Nevím, zkoušela jsem to najít na internetu, ale nic jsem nenašla. Hodně lidí je proto naštvaných. Všude se jezdí, jenom u nás ne. Děkuji za odpověď

SkiPatrol - Re: Zasněžování

Dobrý den.
Samozřejmě každé lyžařské středisko může volit trochu odlišný postup při výrobě technického sněhu a jeho následnou úpravu na sjezdové trati.
V podstatě se jedná o poměrně složitý proces.
Pokud máte zájem o bližší informace, kontaktujte nás na e-mailu
skipatrol@seznam.cz

Jan - Poma c.1

Dobry den, bylo by vhodne seřídit pomu na sjezdovce c.1. Dnes to tam bylo o život. Male deti byly katapultovany silenym zpusobem vpred. Poma c . 3 byla bezproblemova. Bylo stesti, ze se nikomu nic nestalo.

SkiPatrol - Re: Poma c.1

Děkujeme za upozornění. Na vleku není co seřizovat. Je konstruován pro danou přepravní kapacitu a s tím související rychlost.
Pro klidný rozjezd našich nejmenších návštěvníků je potřeba upozornit obsluhu vleku na začínajícíhího lyžaře a požádat o asistenci při nástupu na vlek. Samozřejmě že je možné pro nejmenší použít vlek v areálu lyžařské školičky.Vaše tvrzení o nebezpečnosti našeho provozu ,,Dnes to tam bylo o život" je dost poškozující.
Pro naše návštěvníky bychom chtěli upřesnit, že naše zařízení zcela odpovídá standardu provozování lyžařských vleků na kterých byla provedena provozní revze, obsluha byla řádně proškolena a jízda na našich vlecích je zcela bezpečná.

Jaroslav Roch - pochvala

Zdravím, dnes jsem konečně navštívil sjezdovku č.3 a byla prostě super! Přes nějaké technické problémy, jako spadlé lano, nešlo přehlédnout úchvatné pracovní nasazení personálu a jeho ohleduplnost k nezkušeným a začínajícím lyžařům.

SkiPatrol - Re: pochvala

Děkujeme za pochopení technických problémů.
Každý začátek je těžký.

ok1ibl@seznam.cz - Četníci na vrchu Háj

Posílám krátké video z 13.1.2013 na:http://www.youtube.com/watch?v=R8VyyEppajw

SkiPatrol - Re: Četníci na vrchu Háj

Díky. Dal jsem to na úvodní stranu.

nowak@kovosport.cz - Lavina PL 800

Dobrý den, doporučuji upravit oba náboje vč. disku na napínacích saních provrtáním na 8 šroubů, dle fotografie máte ještě starou verzi na 4 šroubech.
Stalo se několik případů, že se přední kola povolily.

Marie - Půjčovna

Dobrý den,
mám dotaz ohledně půjčovny lyžařského vybavení. Minulý týden jsme si chtěli zalyžovat, ale přítel nemá lyže. Na internetových stránkách www.assko.cz a také na stránkách ašských lesů, jsem se dočetla, že zde funguje půjčovna sportovního náčiní a lyže pro přítele si tedy můžeme zapůjčit. No ale když jsme dorazili půjčovna byla zavřená, aniž by na dveřích byla jakákoliv informace o tom, že by v danou dobu mělo být zavřeno. Vím, že vy s půjčovnou asi nemáte nic společného, ale i tak se ptám, zda-li by se s tím nedalo něco dělat? Dá se říct, že počet Vašich návštěvníků závisí trochu i na té půjčovně, takže když je zavřená, tak lidi nemají na čem lyžovat (pokud počítají s tím, že si lyže půjčí).

Děkuji za odpověď, Marie z Aše

SkiPatrol - Re: Půjčovna

Dobrý den,
předně děkujeme za Váš podnět. S Vaším poznatkem a názorem se nedá samozřejmě nic jiného než souhlasit. Provozovateli areálu s půjčovnou Váš podnět jistě předáme a projednáme s ním návrhy opatření, které by měly véct ke spokojenosti návštěvníků lyžařského areálu.

S pozdravem Lyžařské středisko Aš , o.s.