Jdi na obsah Jdi na menu
 


V této části našich stránek můžete uvádět do komentářů své dotazy, podněty či zkušenosti z Vaší návštěvy v našem lyžařském středisku Aš případně na provozovatele Ašské lesy, s.r.o.nfo@lesy-as.cz   

Obrazek

Děkujeme Všem za příspěvky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Květa - Poděkování

Velice děkujeme za vstřícnost a laskavost pracovníků této sjezdovky,ochotu kdykoli pomoci handicepovaným lyžařům. Obzvláště ochotu obou pánů obsluhujících vlek. Máte perfektně upravenou sjezdovku prostě úúžasnáá lyžovačka.
Díky

SkiPatrol - Re: Poděkování

Děkujeme.
I naši vlekaři byli potěšeni, že byli u toho. :-)
Kdykoliv jste v našem středisku vítáni.

Lyžařské středisko Aš.

Míša - Pochvala a doporučení

Velké poděkování za připravené sjezdovky a bezvadné instruktory lyžování. Každého musí v Aši potěšit výuka po jednotlivých hodinách, nikoliv odpolední tříhodinovka, kdy je dítě v prvních začátcích po 2 hodinách samozřejmě unavené. Super je rozdělení vstupného na dopolední a odpolední, což je na celém Karlovarsku ojedinělé a tak Vás zimní zábava vyjde opravdu na pár korun. Děkujeme, doporučujeme a moc chválíme :-)

SkiPatrol - Re: Pochvala a doporučení

Děkujeme :-)
Je to pro nás odměnou.

Lyžařské středisko Aš

novák - ubytování

Pokud chceme k vám do Aše vyrazit na víc dní lyžovat (třeba od pátku do neděle) tak jak je to u vás s možností ubytování,aby to nebylo moc daleko od areálu?Na stránkách jsem nic nenašel.děkuji.

SkiPatrol - Re: ubytování

Děkujeme za upozornění pane Nováku. Bohužel ubytování v blízkosti našeho střediska až na ,,Zázemí pro sportovce" v letním areálu, kde máte možnost zaparkovat karavan, žádné není . Každopádně pokud chcete získat informace o možnostech ubytování, není nic jednodušší, než kliknout na odkaz http://www.info-as.cz/ kde získáte veškeré informace o možnostech ubytování a stravovaní v našem městě a blízkém okolí.
Děkujeme za přízeň a těšíme se na Vaši návštěvu.
Lyžařské středisko Aš.

Lenka Hann - Lyžařský kurz

Chtěla bych moc poděkovat vlekařům za pomoc, připravenost sjezdovek a trpělivost v době lyžařského výcviku Kamenky od 9.2.-13.2.15. Dále bych chtěla poděkovat p.Cimprichovi a p. Havranové za uspořádání a hladký průběh závodu ve slalomu pro školy. Myslím, že si to žáci užili. Každá pohybová aktivita pro děti je velice vítaná. Již teď se těšíme na další rok. Hannsmannová L.

Lyžař - Trojka

Proč nejede vlek na trojce, když je dobře sjízdná.
Fronta na jedničce kazí dobrý dojem z návštěvy.
Děkuji za odpověď

Skipatrol - Re: Trojka

Dobrý den.
Samozřejmě máme zájem sjezdovku č. 3 a vlek H 80 zprovoznit.
Bohužel v celé ploše a prakticky na celém dojezdu je nedostatečná vrstva sněhu. Neradi bychom pustili naše zákazníky na neupravitelný terén. Lze to jednoduše porovnat se sjezdovkou č.2, na které je také pouze přírodní sníh a po pár dnech je již vydřená. K tomu má pod sněhem travnatý povrch a menší sklon.
Lyžařské středisko Aš

Anna - nadšená babka

Byla jsem u vás prvně. Na nočním... Kopec úžo, bufet úžo... Přesně pro mě. Děkujuuuu!

Skipatrol - Re: nadšená babka

Dobrý den.
Děkujeme za pochvalu.
Lyžařské středisko AŠ

Petr - Dotaz

Dobrý den, myslíte si, že by nemělo smysl jet i ve čtvrtek od 14,00, kdy mají děti vysvědčení a jsou ve škole do 12,00???? Myslím si, že by se našlo mnoho nadšenců, kteří využijí čtvrteční lyžovačku.
A dále pak jak vidíte rozjezd sjezdovky č 3.

Anonym - Re: Dotaz

Ten čtvrtek nezní špatně, aspon kdyby bylo večerní ... :)

SkiPatrol - Re: Dotaz

Děkujeme za podnět.
Prázdninám jsem již provoz přizpůsobili. V dalších dnech jedeme v podstatě každý den. Můžete si zalyžovat.
Sjezdovka č. 3
Máme obrovský zájem ji pro naše lyžaře připravit. Proto jsme ji budovali. Provedli jsme její úpravu, ale bohužel vrstva ke spuštění je malá. V dalších dnech snad díky očekávaným mrazům spustíme zasněžování. Naše letošní heslo? ,,Trojka pojede!!!"

Petr Rejsek - Čsl. četnictvo a čsl. finanční stráž

Dobrý den!

V sobotu jsem se již na sjezdovce předdomlouval - byl jsem tam s dcerami, a hned se mě několik lidí ptalo, kdy že se zase ukážeme ... - ale raději bych se zeptal takto oficiální cestou - bylo by možné, že bychom se nyní v neděli 1.2.2015 od 10.hod. tak na hodinku až dvě ukázali na naší sjezdovce zase jako čsl. četnictvo a čsl. finanční stráž? Případně bych opět vyrobil nějaký drobný letáček. Moc a srdečně zdravím! Petr Rejsek

SkiPatrol - Re: Čsl. četnictvo a čsl. finanční stráž

Dobrý den. Určitě Vás opět rádi uvítáme ve středisku.
Plakátek prosím zašlete na skipatrol@seznam.cz

Márty - Provoz jednotlivých sjezdových tratí

Dobrý den, na webu píšete že je středisko v provozu, ale už nepíšete že je v provozu jen jedna sjezdovka že tří, což mi přijde jako dost zásadní informace. Doufám že se to brzy změní a všichni budou dostatečně informováni. Děkuji

SkiPatrol - Re: Provoz jednotlivých sjezdových tratí

Dobrý den.
Děkujeme za Váš zájem. Také doufáme, že se stav změní a povede se nám vyrobit dost technického sněhu pro zprovoznění sjezdovky č.3 a vleku TATRAPOMA H80. Pokud máte pocit, že neinformujeme naše příznivce, tak nám je to líto. Informace o provozu sjezdovky č.1 a vleku TATRAPOMA H60 je v MENU_Aktuální informace případně na naší infolince +420 721 214 105

Márty - Re: Re: Provoz jednotlivých sjezdových tratí

Moc děkuji za úpravu tabulky s provozem areálu, přesně takhle sem myslel, že by to mohlo vypadat, kompletní informace o celém areálu v jedné přehledné tabulce. Super a Dík

Vránovka - Fronty

Dobrý den, je chválihodné, že už můžeme od 30.12.2014 lyžovat. Jen si myslím, že by bylo dobré zohledňovat do provozní doby lyžování předpověď počasí. Velké fronty návštěvníky brzy odradí a budou jezdit jinam.